joi, 30 iulie 2009

Pui Shanghai

Este o reteta pe care am adaptat-o dupa gusturile familiei mele si desi nu este reteta originala lor pe place foarte mult.
Ingrediente:

  • piept de pui fara os si piele
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 oua
  • delicat
  • pesmet
  • 1 punga cu susan





Pieptul de pui se taie fasii (dupa preferinte).

Se separa albusul de galbenus si albusul se bate spuma cu un praf de sare. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si se bat bine. In compozitia rezultata se adauga capatana de usturoi, facuta musdei si se condimenteaza dupa gust cu delicat.

Se pregatesc restul ingredientelor.

Se pune pe o foaie de hartie faina, iar pe alta pesmet, in care s-a incorporat susanul.



Se pun ingredientele la indemana si se incepe prepararea puiului.

Fasiile de pui se trec prin faina,apoi prin amestecul de ou si la final prin pesmetul amestecat cu susan.


Se prajesc fasiile de pui la foc mare.



POFTA MARE!!!




Un comentariu:

Anonim spunea...

super bun si usor de pregatit :) ... bravo !!!

Trimiteți un comentariu