vineri, 7 august 2009

Carne tocata cu legume la cuptor


Este o reteta pe care am invatat sa o pregatesc de la cea mai buna prietena, care a stiut intotdeauna sa imi dea cele mai bune sfaturi. Este o reteta foarte gustoasa si sanatoasa pentru ca contine foarte multe legume.

Ingrediente:

  • 6-7 cartofi potriviti;
  • 5 dovlecei mici;
  • 3 ardei grasi mari;
  • 2 cepe mari;
  • 2 cutii ciuperci;
  • 4 morcovi mari;
  • 1 kg carne tocata condimentata( daca nu se condimenteaza dupa gust);
  • 1 pahar ulei de masline;
  • 1 litru apa;
  • 1 lingura jumate de secretul gustului;
  • 1 lingura piper sapte condimente;
  • 1 lingurita red chili;
  • 4-5 foi dafin;
  • 1 lingurita piper negru;
  • 4-5 bobite hell;
  • Sare dupa gust;





Se taie toate legumele cubulete potrivite si se aseaza in tava.Se adauga condimentele .



Carnea tocata se prajeste separat dupa care se adauga peste legume.



Se amesteca bine toate ingredientele

Se adauga uleiul de masline si apa,dupa care se acopera tava cu staniol si se da la cuptor 45 de minute maxim 1 ora.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu