marți, 25 august 2009

Supa de linte 1


Aceasta este varianta rapida a supei de linte, insa este la fel de buna.

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 cana de linte rosie
  • delicat


Mod de preparare:

Se curata ceapa si se taie marunt.

Se caleste ceapa in putin ulei.

Dupa ce s-a inmuiat ceapa un pic se adauga cantitatea de apa necesara (la 1 cana de linte se pun 4 cani de apa ). Se condimenteaza dupa gust cu delicat.

Apoi se adauga cana de linte si se lasa se fiarba bine. Se mai amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda lintea de oala.

Supa este gata atunci cand nu se mai simt deloc boabele de linte.Cam asa arata atunci cand este gata.

Pentru un plus de savoare se poate adauga la servire lipie prajita.
Se ia o lipie libaneza din comert,care se rupe bucati mici si se prajeste in ulei.

Se scoate intr-un castronel lipia prajita si se adauga in supa de linte inainte de servire.Astfel supa devine crocanta si foarte gustoasa.

Asa arata produsul final.

Sa aveti pofta!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu