joi, 20 august 2009

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor


Dupa cum bine v-ati dat seama pana acum, mie imi placa carnea de pui:d, asa ca astazi am facut pulpe de pui cu cartofii la cuptor.

Ingrediente:
8 pulpe de pui
1 kg de cartofi
1 borcan de ciuperci
1 ceapa
condimente:delicat,curry,cimbru,busuioc,condimente de pui, piper negru macinat


Mod de preparare:
Se pun pulpele la fiert intr-o oala.
Dupa ce se aduna spuma de la pui se adauga in oala ceapa taiata in patru si condimentele:delicat,curry,cimbru,busuioc,condimente de pui, piper negru macinat, dupa gust.
Se lasa cam 15-20 minute sa fiarba bine pulpele. Carnea este fiarta bine atunci cand o incercati cu furculita si furculita intra foarte usor in carne.

Se calesc ciupercile intru-un pic de ulei.

Cartofii se curata si se taie rondele. In uleiul ramas de la ciuperci se prajesc cartofii.

Se ia un vas de yenna si se aseaza prima oara ciupercile si apoi cartofii.

Se adauga si pulpele la final.

In tava de yenna se adauga apa in care a fiert pulpele pana se acopera bine carnea.

Se da la cuptor si se lasa pana ce carnea s-a rumenit un pic.
Pofta mare!!!


Un comentariu:

Anonim spunea...

nu mai praji cartofi

Trimiteți un comentariu