vineri, 7 august 2009

Choco balls





Ingrediente:

  • 2 pachete si jumatate biscuiti Petit Beureu;
  • 1 cutie lapte condensat;
  • 200 gr margarina;
  • 3 linguri cacao;
  • 100 gr fulgi nuca de cocos;









Mod de preparare:

Se sfarama biscuitii.


Separat se pune margarina la topit intr-o tigaie sau cratita.


Dupa ce s-a topit margarina se adauga laptele condensat


Dupa ce s-a subtiat compozitia se adauga cacaoa( se adauga treptat , treptat cate o lingura pana cand compozitia capata o culoare ciocolatiu inchis)


Se amesteca bine , sa nu se faca cocoloase.
Compozitia astfel realizata se adauga peste biscuitii pisati.


Se amesteca bine de tot, pana se incheaga bine.


Se lasa compozitia astfel rezultata sa se raceasca( sa fie calduta) dupa care se ia cu o lingurita si se fac bulgarasi(mai mari,mai mici dupa preferinta)care se tavalesc prin fulgi de cocos.
Se aseaza pe un platou si se da la rece aproximativ 2-3 ore.



Un comentariu:

Anonim spunea...

hmmm sunt foarte bune ! Va recomand aceasta reteta!Foarte usoara de realizat si un rezultat.......yummy:D

Trimiteți un comentariu