vineri, 7 august 2009

Ciorba de perisoare


Ciorba de perisoare

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi potriviti;(taiati cubulete)
  • 2 ardei grasi mari;(taiati mic)
  • 1 ceapa mare sau 2 potrivite;(taiata marunt)
  • 4 morcovi potriviti;(dat prin razatoare)
  • 2 linguri secretul gustului sau knorr;
  • 3-4 lingurite bors magic(sau dupa gust);
  • 3-4 linguri pasta de tomate;





Pentru perisoare:

  • 500gr carne tocata;
  • 1 ceapa medie;
  • 1 lingura orez;
  • 1 ou;
  • Sare ,piper dupa gust

Mod de preparare:

Perisoare:
Se amesteca carnea cu orezu,ceapa( ceapa se caleste inainte),ou plus condimente dupa care se fac perisoarele.

Perisoarele se pun la fiert in aproximativ 2 litri de apa. Dupa ce au inceput sa fiarba se adauga pe rand cartofii, ceapa, ardeiul gras si morcovul. Se lasa sa fiarba 10-15 minute dupa care se adauga pasta de tomate si secretul gustului. Se mai lasa la fiert aproximativ 30 de minute dupa care se adauga borsul. Dupa 10 minute ciorba va fi gata.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Excelenta!!

brunety spunea...

Multumesc frumos pentru apreciere!

Trimiteți un comentariu